Over ons

Over ons

Myriam4Property  is een bedrijf gevestigd in het zuiden van Spanje, in de regio Mijas in de provincie Málaga, sinds 15 jaar adviseren en behandelen buitenlandse investeerders en particuliere klanten die op zoek zijn naar goed onroerend goed, een luxe villa of penthouse aan de Costa del Sol, in Marbella, Mijas Costa of in Benalmádena, voor privé gebruik of voor investeringen met een hogere waarde in de toekomst.

Wij doen internationale zaken en verkopen de beste geselecteerde eigenschappen als eigentijdse villa’s tegen eerlijke prijzen in Spanje.

We zijn gespecializeerd in de verkoop van nieuwbouw design projecten aan de Costa del Sol. We presenteren dan ook, al 15 jaar lang, slechts het best geselecteerde kwaliteits en luxe vastgoed met optimale opbrengst.

Zoekt u naar design vastgoed met de beste uitzichten?

Myriam4Property Bvba presenteert u de beste design objecten aan de Costa del Sol (provincia Málaga), in Mijas, Marbella, Benalmádena alsook in de provincie Almería.

We bieden een exclusief aanbod van onroerend goed aan voor investeringen of privégebruik, zoals hotels, luxe moderne villa’s, nieuwe luxe appartementen of unieke bouwpercelen met uitzicht op zee, omgeven door de natuur, maar strategisch goed gelegen op een boogscheut  van alle voorzieningen, vlakbij de A7 snelweg.

We geven aan onze klanten de best mogelijke service mits een persoonlijke, effectieve en directe communicatie gebaseerd op professionele aanpak en wederzijds vertrouwen.

Sedert 15 jaar behartigen we de belangen van internationale investeerders en particuliere klanten, die gronden, een luxueuze design villa, appartement of penthouse zoeken met zeer goede opbrengst en meerwaarde.

De zaakvoerster van Myriam4Property , Bvba, kent alle zones en urbanizaties van de stad Málaga tot de stad Estepona en kent zowel de voor of nadelen van elke zone.  Door persoonlijke ervaring weet zij waar het klimaat het mildst is in de winter, zones met meer of minder wind, zones waar het het ganse jaar door rustig is, of de plaatsen waar het zomers druk en in de winter kalm is enz enz.

Myriam is officieel toerisme gids en weet  u veel vertellen over zowel de mentaliteit, gewoontes, toeristen en kultuur van elke stad, dorp of gemeente aan de Costa del Sol (Torremolinos, Málaga centrum, Mijas Benalmádena, Fuengirola, Marbella) en over het binnenland (Granada, Ronda, Antequera, Cordoba, Sevilla, Jerez, Cádiz enz.)

Vasti is een ervaren internationale marketing specialiste met goede ideeën voor exclusieve design ontwerpen,  interieurs van villa s en luxe appartementen. Voor  internationale klanten die eens wat anders en exclusievers willen!

Wij zijn een team van meerdere mensen die de volgende talen spreken:

Spaans Engels Frans Nederlands Duits