Luxe exclusieve appartmementen met panoramisch zee zicht in Marbella

Luxe exclusieve appartmementen met panoramisch zee zicht in Marbella

Luxe exclusieve appartmementen met panoramisch zee zicht in Marbella

Te Koop

€550,000

  • Exterior de noche
  • Exterior de día
  • Terraza
  • Salón
  • Cocina
  • Baño

Pand ID :

 M4PMARQQ

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Garage

1

Oppervlakte

220 m2

Beschrijving

Luxe appartementen met adembenemende panoramische uitzichten op de zee. Het betreft een nieuwe bouwpromotie, gelegen in de bergen van Puerto Banús, een geheel nieuwe urbanizatie in de volle natuur, maar op een korte rit van de kust.  Een meer met playa(kunststrand) en strandrestaurant, bar, biedt watersport gelegenheden, een hotel, een sportclub, een spa met gym en winkels.  Golfterrein vlakbij het meer, professionele golf school.

Stijlvolle `pueblo` ontwikkeling van exclusieve luxe appartementen met twee, drie en vier slaapkamers. De mix van gebroken wit beton, hout en natuursteen (uit de omliggende bergen) geeft een warm gevoel en weerspiegelt harmonie met de omliggende natuur en prachtige omgeving.

Ruime, high end, appartementen met 2 of 3 ruime slaapkamers volledig ingericht (2 eenheden kunnen worden samengevoegd om een appartement met 4 of 5 slaapkamers te vormen), master slaapkamer in suite met adembenemend  uitzicht op zee. Groot frontaal terras van meer dan 59 m2 aan woonkamer en aan alle slaapkamers. Totale oppervlakte : 170 m2.

Grote terrassen met prachtige panoramische uitzichten op de zee.

Zeer modern design maar niet helemaal wit vanwege een mix van hout en steen.

Sommige penthouses hebben een privé zwembad.

U kunt kiezen tussen  zuidwest oriëntatie (middag- en avondzon) uitzicht op zee richting Gibraltar en Afrika of  zuidoost oriëntatie, ochtendzon, uitzicht op zee richting Marbella en het meer van La Quinta, golf…

Op slechts 8 km van Puerto Banús en op 13 km van de stad Marbella.

 

Similar Properties